Beknopte uitleg over 'Mijn Xpert Clinics'

Als patient verdient u de allerbeste zorg. En soms kan die zorg nog slimmer, beter en vriendelijker. Daarom hebben we 'Mijn Xpert Clinics' ontwikkeld.

'Mijn Xpert Clinics' is een persoonlijke webpagina die uw hele behandeltraject helder en overzichtelijk aan u toont. Hier vindt u alle informatie over uw behandeltraject en staan alle afspraken voor behandelingen en controles bij elkaar. Maar u leest ook wat u kunt verwachten tijdens de ingreep en de herstelperiode. U kunt op elk moment inloggen om te zien wat de volgende stap zal zijn, wat u kunt verwachten en waar u rekening mee moet houden. Zo bent u altijd goed voorbereid.

Hieronder ziet u een filmpje over wat 'Mijn Xpert Clinics' voor u betekent gedurende uw gehele behandeltraject.

 

Op verschillende momenten tijdens uw behandeltraject zullen we u per e-mail uitnodigen om op 'Mijn Xpert Clinics' een vragenlijst in te vullen. Het beantwoorden van de vragen is een integraal onderdeel van uw behandeling. Via de vragenlijsten laat u ons weten hoe uw behandeling verloopt en kunnen we bepalen hoe effectief de aangeboden behandeling is. Op 'Mijn Xpert Clinics' vindt u daarom een overzicht van de vragenlijsten die u heeft ingevuld, de vragenlijsten die nu nog ingevuld moeten worden en de vragenlijsten die later aangeboden zullen worden.Vragenlijst via kenmerk

U kan per email of van uw zorgverlener een kenmerk ontvangen hebben waarmee een vragenlijst kunt invullen. Elk kenmerk verwijst naar een specifiek aan u toegekende vragenlijst. Vul uw kenmerk in en druk op 'Naar vragenlijst'.


Voorbeeld: XHGO-I4LJ